Pålitelig renslighet takket være kjøkkenbatteri til restaurant

Det er vanskelig å forestille seg noe serveringssted uten et solid kjøkkenbatteri. Tross alt er det det grunnleggende elementet i utstyret på enhver restaurant, bar eller kafé. Men hva er forskjellen mellom batteriene vi bruker hver dag hjemme og de til storkjøkken? Det er modeller som henter funksjonaliteten sin fra de mest moderne husholdningsapparatene for å anvende disse løsningene i større skala: på restaurant- og industrikjøkken, noe som gjør dem mye mer praktiske, tryggere og enklere å vaske.

Slike batterier er av forskjellige typer. Felles for dem er at de har et to-posisjons vannuttak som muliggjør vekslende bruk av luftstrålen eller dusjfunksjonen. Dette er et alternativ som har ett håndtak som betjener kranen og regulerer vannstrømmen og temperaturen. Det gjør arbeidet på kjøkkenet lettere, for det har en hevet og svingbar tut som garanterer komfort og bevegelsesfrihet.

Halvindustrielle kjøkkenbatterier er veldig funksjonelle og enkle å bruke: de er høyere enn tradisjonelle batterier – de er 55 cm til 76 cm høye – og har en fleksibel og svingbar 360 graders uttrekkstut (opptil 1,5 m lang) med en veldig motstandsdyktig elastisk fjær. Styring er presis og effektiv, noe som gjør at vi kan nå de vanskeligst tilgjengelige stedene på vasken, og gjør det også lettere å vaske store panner og gryter. De anbefales på kjøkken med stor plass eller med dobbel vask, og de er også perfekte for kjøkkenøyer. Disse modellene kan også brukes på kjøkken med hengeskap og bunnskap, men da må det tas hensyn til dimensjonene slik at de passer til møblene uten noen problemer.

En annen, halvindustriell variant av batteriet som tilbyr enda flere muligheter i daglig arbeid på kjøkkenet, er 2-i-1. Batterier av denne typen er utstyrt med en litt kortere, normal tut etterfulgt av en fleksibel, strekkbar slange med et dusjhode med dobbel vannstrøm. Denne typen batteri er veldig enkel å bruke og betjenes med to uavhengige kontroller, slik at du kan bruke kranen på den ene siden som standard, eller dusjen på den andre.

Når man velger et batteri til storkjøkken, er det verdt å ta hensyn til materialene og sluttføringen på komponentene. Det er et apparat som skal brukes i våre lokaler ikke i ett eller to år, men i mange år. Det er derfor verdt å investere i rustfrie metaller av høyeste kvalitet og funksjonelle løsninger.

Moderne løsninger

Du tilbereder kjøtt, hendene dine er fulle av fett, servitørene går rundt, og du må raskt blande sausen og servere en ren tallerken – dette er ingen uvanlig situasjon for en profesjonell kokk, og hvis du har noe med storkjøkken å gjøre, vil  det absolutt ikke virke rart for deg. Det berøringsfrie kjøkkenbatteriet ble utviklet nettopp på grunn av slike hverdagssituasjoner.

Berøringsfrie blandebatterier assosieres med luksus. De har blitt brukt i offentlige steder, som kjøpesentre, i lang tid, men de blir mer og mer populære i boliger og restauranter også. Takket være berøringsfri sensor får du vann med den innstilte temperaturen som slutter å strømme automatisk når du beveger hendene dine unna. Det berøringsfrie blandebatteriet sparer også vann og, viktigst av alt, reduserer spredningen av skadelige bakterier ved kontakt med overflaten.

Hvor kan man kjøpe blandebatterier til storkjøkken

Blandebatterier til strokjøkken er tilgjengelige i forskjellige modeller i nettbutikker og vanlige butikker med Gastro storkjøkkenutstyr. De oftest valgte batteriprodusentene er bl.a.: Stalgast, Monolith, Redfox og Hendi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *