Bilsenger – senger i form av en bil

En seng i form av en bil kan være et originalt innredningselement til barnerommet. Våre senger lages med tanke på en god natts søvn og herlig lek, og de skiller seg ut ved unike rammer som er malt til å ligne på en racer- eller politibil. En slik seng vil sikkert falle i smak hos alle små bilentusiaster. Ditt barns soverom trenger ikke være kjedelig!

Enkeltsenger for barn bidrar vanligvis ikke mye til rommets estetikk. En enkel ramme, sengehester og en skuffe under – det er som regel alt som den enkle og klassiske strukturen tilbyr. Vi tok prosjektene våre et skritt videre, og skaper unike barnesenger inspirert av lekebiler som elskes av alle gutter. En politibil eller kanskje en racerbil? Det er svært enkelt å innrede gutterommet med en slik seng.

For å sikre at våre yngste kunder får full komfort under søvnen, er bilsengene bygd på basis av en standard enkeltsengramme med en robust og fleksibel ribbebunn og en holdbar, 7 cm tykk skummadrass. Vi bruker kun naturtre som bidrar til at sengerammen er slitesterk, ser flott ut og holder i mange år. For å forbedre brukskomforten er alle madrassene utstyrt med et avtakbart madrasstrekk som kan regelmessig vaskes, noe som bidrar til å holde sengen ren.

En trygg og komfortabel seng i form av en bil

Våre bilformede senger er utstyrt med fargerike sidepaneler som ikke bare er til pynt, men som også fungerer sengehester. Høyden på bilen er ikke tilfeldig valgt – sidepanelene oppfyller alle gjeldende sikkerhetskrav, slik at foreldre ikke trenger å bekymre seg for at barnet skal ramle ut av sengen under søvnen eller falle over sidepanelet mens det leker. Alle sengekanter har blitt avrundet, slik at de ikke er skarpe og farlige.

Når vi tenkte på størrelsen av bilsengene våre, bestemte vi å basere oss på den mest allsidige og mest kjøpte barnesengmodellen i størrelsen 160×80. Med slike dimensjoner får vi god plass til montering av ekstra sidepaneler kuttet ut i form av en bil, men samtidig unngår vi at sengen blir altfor stor og tar opp verdifull plass på barnerommet. Denne sengen vil ta seg like godt ut på rommet til en 2-3-åring som hos eldre barn.

Velg fargen på din bilseng

Nå for tiden tilbyr vi fire varianter av bilformede senger med forskjellige farger og mønstre på sidepaneler. Du kan velge blant en rød eller grønn racerbil eller en blå eller sølvfarget politibil med racerhjul og sjåfør i hjelm. Bilsengen er supplert med malte hjul, speil, frontfanger, lys og sjåfør som bidrar til å gi sengen et utmerket utseende og gjør den til en flott lekeplass. La barnet ditt få utvikle fantasien og ha det gøy under leken på sitt rom. Inviter gjerne venner og søsken slik at de kan leke sammen. Malingene som vi bruker på våre sengerammer, inkludert alle bildetaljer, er trygge for barn. Siden malingene er vannbaserte, inneholder de ingen farlige kjemiske stoffer som reagerer med treverket avgis til luft, selv mange år etter at sengen ble malt. Malingene preges av god motstand mot skader, avskalling og falming, noe som bidrar til at sengene har lang levetid og holder seg vakre lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *